Sunday, 24 July 2011

..Nak Gemuk...Plisssss ^_^

tak kan pernah menyerah

Assalamualaikmum w.b.t...

juz nak kongsi sedikit ke'tensenan' bersama buah hatiku nie...uhhhhh...sangat-sangat tensen okeyh!!
macam mane nak gemuk eh??? macam-macam dah buat..still kurus kerempeng macam papan..haisyhhh~ waaaaaaaaaaaaa.....sedih...nak gemuk siket...plissssssss...nak kate tak makan,,tipu la...mulut nie asyik mengunyah je..boleh dikatakn tiap-tiap ari makan burger,,makan ayam..makan nasik..tapi berat badan memang teramat-amat degil untuk naik walopun sekilo...ape-ape pun aku tak akan putus asa...chaiyok chaiyok!! hehe..motivasi untuk diri sendiri..orang nak kate aku cam budak darjah enam ke,,kurus kerempeng pe..aku takkan putus asa..yang penting aku bahagia ngan diri sendiri.. syuuusshhhhhhh..BMI aku still lagi tak sesuai dengan ketinggian aku neh..tinggi ke??hahahaha..angan-angan nak jadik pramugari tuh lupakan je lah...hahaha..k la fullstop!!!

1 comment:

syed al-aydrus said...

Salam 1 malaysia…disebabkan terdapat terlalu ramai yang bertanyakan tentang dimanakah hendak membeli
Produk gemuk Ban Kah Chai Ginseng Plus Zheng Fei Capsule jadi saya terdetik untuk membantu kamu semua membeli produk ini dengan cara saya membeli di kedai ubat cina berhampiran rumah saya dan poskan kepada kamu semua (jika masih ada yang tidak tahu nak beli kat mana).Bayaran pos ditanggung kamu Cuma upah sahaja saya rm3 (minyak motor+masa+nak ke pejabat pos+ nak membalut)

Rujuk link dibawah,untuk track & trace penghantaran pos laju:

www.pos.com.my/pos/appl/service/sub_poslaju.asp

1 kotak (50 biji) saya beli hari tu di kedai ubat cina RM 21.90 (tak termasuk kos penghantaran)
Contoh: beli 1 kotak-penghantaran semenanjung Malaysia ( RM 21.90+RM 5.95 (penghantaran)+RM3 (upah)= RM 30.85)

nanti mesejkan nama + alamat +jumlah order ke 019-9551296 (syed)- (nanti saya reply nombor bank untuk bayaran)
produk halal dan sgt berkesan insyaallah …(mencuba,berdoa & tawakkal)